Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Ο Δρόμος συνέχεια...

    Οι διαβεβαίωσες του προέδρου κ.Τάκη Μπακλώρη επαληθεύτηκαν και οι προσπάθειές του ευοδώθηκαν. Ο δρόμος ( με την πρωτοτυπία του να φτιαχτεί το τελικό τμήμα πριν από το αρχικό βλέπε εδώ) ολοκληρώθηκε.
   Έτσι τώρα οι συγχωριανοί μας μπορούν να κινούνται με άνεση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο μέχρι και μετά το “Σαρντάμ" στα όρια δηλ. της περιφέρειας του χωριού. Μετά θα πρέπει και ελπίζουμε να φροντίσει η κοινότητα του  Αγίου Βασιλείου για το υπόλοιπο τμήμα, ώστε να γίνει η διασύνδεση των χωριών με ασφάλτινο δρόμο .
   Ειδική μέριμνα ελήφθη στο τμήμα πριν το ‘’Βαθύ ρέμα’’, όπου έχουν γίνει τα περισσότερα ατυχήματα, με την κατασκευή τσιμεντένιου στηθαίου. Τα προσκυνητάρια στο σημείο αυτό μας θυμίζουν  δυσάρεστα συμβάντα και η προσοχή μας πρέπει να είναι ιδιαίτερη.
   Η μετακίνηση πλέον προς αυτές τις περιοχές γίνεται όπως αναφέραμε με άνεση και ασφάλεια. Φυσικά η προσοχή των οδηγών   πρέπει πάντα να είναι επαυξημένη γιατί ο δρόμος δεν παύει να είναι αγροτικός  και υπάρχει κίνηση, ναι μεν ολίγων οχημάτων, αλλά με ιδιαιτερότητες.



Η αρχή στο "Φλεβάρη" και σύνδεση με τον προυπάρχοντα δρόμο.


Τμήμα του στηθαίου.


Τμήμα του στηθαίου.


Άποψη από το "Βαθύ Ρέμα"



...και  συνδέθηκαν!!!

Άποψη από το "Βαθύ Ρέμα" προς ανατολάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eιδήσεις

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Ειδήσεις περιφέρειας...