Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ο δρόμος.

   Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία…( από το πασίγνωστο τραγούδι)… και την πρωτοτυπία.
Φυσικά μιλάμε για τον αγροτικό δρόμο που συνδέει την Κλένια με τον Άγιο Βασίλειο. Τον δρόμο που ξεκινάει από τον δυτικό μέρος του χωριού - “Πηγαδάκι”, “Φλεβάρη”, “Σπηλιές”, “Μεγάλο ρέμα”, “Σαρντάμ” - και τα λοιπά. Ο δρόμος μέχρι και το “Φλεβάρη” είναι ασφαλτοστρωμένος εδώ και χρόνια. Μετά είναι χωματόδρομος.
    Η πρωτοτυπία είναι ότι τώρα μετά από την υπάρχουσα άσφαλτο και ένα χιλιόμετρο χωματόδρομο, μετά το “Μεγάλο ρέμα” στη διασταύρωση για τα “Αλωνάκια”, ο δρόμος αρχίζει ασφαλτοστρωμένος για άλλο ένα χιλιόμετρο μέχρι και μετά το ¨Σαρντάμ”. Ο δρόμος θα γίνει όλος ασφαλτοστρωμένος αλλά ξεκίνησε από το τέλος του γιατί όπως μας ενημέρωσε ο κ. πρόεδρος το ενδιάμεσο μέρος που εκκρεμεί είναι άλλη εργολαβία και θα γίνει σιγά σιγά και αυτό το κομμάτι. Το υπόλοιπο βέβαια για να ολοκληρωθεί μέχρι τον Άγιο Βασίλειο ανήκει στην περιφέρεια του Αγίου Βασιλείου. Ας φροντίσουν και αυτοί.
    Ως προς το περατωθέν έργο θα προτιμούσαμε κάποια επικίνδυνα σημεία να είχαν μεγαλύτερο πλάτος έστω και χωρίς άσφαλτο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος κατά διασταύρωση δύο οχημάτων.
    Ας έχουμε λοιπόν λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, και οι συγχωριανοί μας να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Το σπάσιμο ενός έργου σε πολλές εργολαβίες δημιουργεί τέτοια παράδοξα και πρωτοτυπίες. Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα “προσκυνητάρια” βρίσκονται στον δρόμο που περιμένει την ασφαλτόστρωσή του
.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eιδήσεις

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Ειδήσεις περιφέρειας...