Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Το «Σίνα» στο θέατρο « ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑ »

   Στο νεόδμητο υπαίθριο θέατρο «ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑ» στο Χιλιομόδι, στο θέατρο που πήρε το όνομα της σπουδαίας συντοπίτισσάς μας, στις 11-09-2022, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της μεγάλης καλλιτέχνιδος που λάμπρυνε με την καλλιτεχνική της πορεία τον τόπο μας, η θεατρική ομάδα του συλλόγου των απανταχού Οξυωτών νομού Καρδίτσας «ο Άγιος Δημήτριος» παρουσίασε το επετειακό θεατρικό έργο του συγχωριανού μας Ντίνου Κορδώση «Σίνα». 
   Η προσέλευση του κοινού ήταν αρκετά ικανοποιητική, παρόλο που δεν υπήρχε δυνατότητα πληροφόρησης ευρείας κλίμακας, αλλά και ταυτόχρονα πραγματοποιούντο παράλληλα άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Οι συντελεστές της παράστασης έκαναν για μια ακόμη φορά κατάθεση ψυχής και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια υπέροχη παράσταση, καταχειροκροτώντας  τόσο για το ερμηνευτικό όσο και για το μουσικό μέρος της παράστασης. 
   Το έργο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά, από τη θεατρική ομάδα της Κλένιας, τον Γενάρη του 2020 σε σκηνοθεσία Κορνηλίας Κουντούρη με επίσης μεγάλη επιτυχία. Εν συνεχεία φέτος παρουσιάστηκε από τον σύλλογο των Οξυωτών στην Οξυά Καρδίσας, στο Ανθηρό Καρδίτσας και μετά στο Χιλιομόδι. Θα τελειώσει τις παραστάσεις του στην Αθήνα. Την  παράσταση μπορείτε να παρακολουθήσετε στοYoutube-Klenia channel










...................

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Eιδήσεις

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Ειδήσεις περιφέρειας...